Pudingporból hogy tudok krémes pudingot főzni?
Figyelt kérdés
Ha simán fél l tejben főzöm,kemény lesz,ha több tejet teszek hozzá jó lesz?2010. febr. 26. 12:51
1/5 anonim válasza:
Igen, én "sodót" úgy szoktam készíteni, hogy egyszerűen több tejben főzök meg egy zacsi pudingport.
Attól függ, mennyire folyékonyra szeretnéd, nekem már 7,5 dl tejjel sem szilárdul meg. (Bár, hogy őszinte legyek, mi azt melegen meg is szoktuk enni)
2/5 anonim válasza:
nem attól lesz krémes, hogy több tejet teszel hozzá hanem hogy hamar leveszed a tűzről.
3/5 anonim válasza:
a sodó az teljesen más... attol elsz krémes hogy vajat teszel bele...
4/5 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen!
2010. febr. 26. 13:26
5/5 anonim válasza:
Inkább tegyél több tejet hozzá, mert a puding akkor van megfőve, ha puffog (rotyog). Ha hamarabb leveszed, esetleg nyers lesz. S persze krémeset akkor kapsz, ha folyamatosan kevergeted, mert különben odakozmál és darabos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!