Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pudingporból hogy tudok...

Pudingporból hogy tudok krémes pudingot főzni?

Figyelt kérdés
Ha simán fél l tejben főzöm,kemény lesz,ha több tejet teszek hozzá jó lesz?
2010. febr. 26. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, én "sodót" úgy szoktam készíteni, hogy egyszerűen több tejben főzök meg egy zacsi pudingport.

Attól függ, mennyire folyékonyra szeretnéd, nekem már 7,5 dl tejjel sem szilárdul meg. (Bár, hogy őszinte legyek, mi azt melegen meg is szoktuk enni)

2010. febr. 26. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
nem attól lesz krémes, hogy több tejet teszel hozzá hanem hogy hamar leveszed a tűzről.
2010. febr. 26. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
a sodó az teljesen más... attol elsz krémes hogy vajat teszel bele...
2010. febr. 26. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen!
2010. febr. 26. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább tegyél több tejet hozzá, mert a puding akkor van megfőve, ha puffog (rotyog). Ha hamarabb leveszed, esetleg nyers lesz. S persze krémeset akkor kapsz, ha folyamatosan kevergeted, mert különben odakozmál és darabos lesz.
2010. febr. 27. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!