Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Keresztes Ildikó mit kevert a...

Keresztes Ildikó mit kevert a mai Vacsoracsatában a desszertnél a karamellhez hogy nem lett olyan kemény hanem szinte krémes volt?

Figyelt kérdés
Kerestem az rtlklub.hu-n a recepteknél de cs a desszert elkészitését irták le a karamellét nem...
2010. jún. 18. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Karamell krém hozzávalói:


20 dkg cukor

2 dl tejszín

5 dkg vaj


A cukrot beleszórtam egy teflon serpenyőbe és felolvasztottam. Utána nagyon óvatosan beletettem az 5 dkg vajat, amit belekevertem. Ezután szép fokozatosan beleöntögettem a tejszínt továbbra is folyamatosan kevergetve. Még főztem pár percig, majd levettem a tűzről és rászedtem a citromos grízre. Hidegen tálaltam vacsora után deszertnek.

2010. jún. 18. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!