Hogy lehet eldönteni, hogy a krémlevesben a reszelt sajt szépen elolvad-e és krémes lesz, vagy összeáll a levesben mint a rágó?
Figyelt kérdés
Van úgy, hogy ha beletesszük, elkeverjük szép homogén lesz, és van úgy hogy esze ágában sincs elolvadni. Ma a hagymalevesben mint a rágó úgy összeállt.
Tudtok valami praktikát?
2010. márc. 6. 17:39
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen forró a leves, és milyen sajtot teszel bele.
Én kenyeret pirítok, arra reszelek sajtot (vagy egy vékony szelet sajt) és ezt teszem a forró leves tetejére....
2/4 anonim válasza:
szerintem ez sajtfüggő. volt, hogy a közértben rám sóztak növényi sajtot. na, az olyan, mint a megkötött rágógumi.
3/4 anonim válasza:
Csak olyan sajt olvad el, aminek magas a zsirtartalma. (A "növényi sajt" meg nem sajt, más országokban nem is szabad forgalmazni, mert igen káros az egészségre a sok vegyszer miatt, amit tartalmaz.)
4/4 anonim válasza:
a rendes sajt beleolvad. én is találkoztam már ilyennel tönkretette a carbonara szószomat, még szűrőn sem tudtam áttörni. szerintem ezek a növényi utánzatok a hunyók. de arra nem is irhatnák rá hogy sajt.ez olyan mint a frissföl, sosem látott tehenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!