Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet eldönteni, hogy a...

Hogy lehet eldönteni, hogy a krémlevesben a reszelt sajt szépen elolvad-e és krémes lesz, vagy összeáll a levesben mint a rágó?

Figyelt kérdés

Van úgy, hogy ha beletesszük, elkeverjük szép homogén lesz, és van úgy hogy esze ágában sincs elolvadni. Ma a hagymalevesben mint a rágó úgy összeállt.

Tudtok valami praktikát?


2010. márc. 6. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen forró a leves, és milyen sajtot teszel bele.

Én kenyeret pirítok, arra reszelek sajtot (vagy egy vékony szelet sajt) és ezt teszem a forró leves tetejére....

2010. márc. 6. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez sajtfüggő. volt, hogy a közértben rám sóztak növényi sajtot. na, az olyan, mint a megkötött rágógumi.
2010. márc. 6. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak olyan sajt olvad el, aminek magas a zsirtartalma. (A "növényi sajt" meg nem sajt, más országokban nem is szabad forgalmazni, mert igen káros az egészségre a sok vegyszer miatt, amit tartalmaz.)
2010. márc. 7. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
a rendes sajt beleolvad. én is találkoztam már ilyennel tönkretette a carbonara szószomat, még szűrőn sem tudtam áttörni. szerintem ezek a növényi utánzatok a hunyók. de arra nem is irhatnák rá hogy sajt.ez olyan mint a frissföl, sosem látott tehenet.
2010. ápr. 9. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!