Hogy csináljam a sajtkrémet, hogy tényleg krémes, jól kenhető állagú legyen?
Figyelt kérdés
A megolvasztott margarinra rakom a lereszelt sajtokat, és főzőtejszínt adagolok hozzá, bár a recept tejfölt ír, gondolom mindegy.
Amikor elkészül még nagyon híg, szinte túl folyékony, aztán totál keményre dermed meg.
Sokkal több tejfő, tejszínt kellen hozzá adnom?
2010. febr. 25. 11:48
1/1 anonim válasza:
szentem mikor már langyos akkor egy robotgéppel keverd hozzá a vajat vagy ricottát meg szentem jöhet néhány zöldfűszer is (snidling bazsalikom tárkony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!