Másfél óra alatt sem puhult meg a sertéslapocka, főzzem tovább, vagy van valami titka (pörkölt lesz)?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 13:01
1/6 anonim válasza:
Fözd tovább, valószinüleg valami öregebb állatot fogtál ki.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, főzöm
2013. jan. 14. 13:04
3/6 A kérdező kommentje:
de hogy mindig azt fogok ki....
2013. jan. 14. 13:07
4/6 anonim válasza:
főzd tovább . esteleg hakevés szodát nyomsz bele . állitolag ettöl elöbb puhul a hús...
5/6 anonim válasza:
Máskor, ha így jársz, egy szem paradicsom hámozva, vagy 1-2 csepp ecet még a kifehéredési fázisban jól jön. az egybesülteknél is bevált módszer, a savak puhítják a húsokat.
ha valaki kételkedik benne, nyugodtan utána nézhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!