Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Másfél óra alatt sem puhult...

Másfél óra alatt sem puhult meg a sertéslapocka, főzzem tovább, vagy van valami titka (pörkölt lesz)?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Fözd tovább, valószinüleg valami öregebb állatot fogtál ki.
2013. jan. 14. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, főzöm
2013. jan. 14. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:
de hogy mindig azt fogok ki....
2013. jan. 14. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
főzd tovább . esteleg hakevés szodát nyomsz bele . állitolag ettöl elöbb puhul a hús...
2013. jan. 14. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Máskor, ha így jársz, egy szem paradicsom hámozva, vagy 1-2 csepp ecet még a kifehéredési fázisban jól jön. az egybesülteknél is bevált módszer, a savak puhítják a húsokat.

ha valaki kételkedik benne, nyugodtan utána nézhet.

2013. jan. 14. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Értem...

-tki-

2013. jan. 14. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!