Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A rántást rétes vagy finomlisz...

A rántást rétes vagy finomlisztől csináljam?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!



Én finomlisztből szoktam. A rétes pl. palacsintához jó.

2009. szept. 1. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 2. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, hogy egy nagyobb dobozban összekeverem a finom és a réteslisztet és mindenhez így használom.
2009. szept. 2. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Én rétesliszttel csinálom, szerintem úgy finomabb.
2009. szept. 8. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A rétesliszt durvább szemcséjű, a rántásba azért nem jó, mert utána leülhet a liszt a főzelék, vagy a leves aljára. (Palacsintához szerintem kifejezetten nem jó, törik a palacsinta tészta tőle és túl vastag lesz)


Sütikhez, nokedlihez szoktam használni, de gyakran ott is felesben finomliszttel.



Finomliszt jó a

2009. szept. 10. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!