Van olcsóbb fajtája az Uncle Ben's mártásoknak?
Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen mártásokat készíteni, de ez már túl drága a mi pénztárcánkhoz. Van vmilyen más, olcsóbb alternatívája? Ha van, mi a neve? És az is olyan hasonlóan finom? Hol lehet vásárolni és kb mennyiért? Én mondjuk gondoltam rá, hogy itthon, házikészítésűt is csinálok, de lehet drágábban jönnék ki az alapanyagokkal, vagy rosszul gondolom? Ti próbáltatok már ilyen mártásokat készíteni?2012. dec. 23. 20:42
1/2 anonim válasza:
Tescoban Trattoria Verdi mártások olyan 300 körül mozognak. Vagy Lidlben a wokos szószok, bár azokat elfelejtettem mennyibe kerülnek.
2/2 anonim válasza:
Ha jót akarsz, ne kísérletezz! Az Uncle Ben's szószok kizárólag természetes összetevőkből vannak, amiket ha magad állítasz össze, sokkal drágább, ha egyáltalán megkapsz hozzá minden alkatrészt. Lidl-es ázsiai szószok fele annyiba kerülnek, de tele vannak ízfokozókkal meg egyéb cuccokkal, ami nem bele való, ráadásul sokukat tényleg Délkelet ázsiában gyártanak, az Uncle Ben's viszont európai minőség. Inkább egyetek ritkábban ilyet, de az a biztos. Én még nem csalódtam bennük, ma is pikáns thai ízűt ettem. Mondjuk mi nem rizsával, hanem nokedlivel esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!