Aprítót szeretnék venni, olyat, amivel húst is tudok "darálni", meg persze minden egyebet. Mit ajánlotok az olcsóbb kategóriából?
Nekem egy Kenwood 450 W-os darálóm van. Azzal lehet darálni, amiket írtál. Csak cukrot nem tudsz vele darálni. Azt a kávédarálóban tudod.
Az árát nem tudom, az unokáimtól kaptam, de nem lehetett nagyon drága.
Nekem Bosch MMR08R1 van. Sokat használom. 9 ezer forint körül volt.
Viszont cukrot nem szabad benne aprítani.
Tudo azt irtad ,hogy nem kell csoda kütyü. Csak sajnos az van ,hogy elöbb utobb rájön az ember ,hogy akar káposztát szeletelni, diót darálni, habot verni, húst darálni
Még ha drágább is aez fajta készülék akkor is érdemes 1 ilyenre beruházni.
Nekem BOSCH MUM 46R1 komplett gépem van : Ne boltban nézz körül hanem internetes honlapokon . Vatera , csomagolás sérült cucokk vannak ilyen oldalak is : Itt olcsobban megkapod mint a hivatalos márka boltban : 2éve én is igy vettem a BOSCH kereskedöknél 45000ft volt a csomagolás sérülten ami azt jelentette,hogy adobozon volt két vágás szerü valami 24000ft volt ,és garanciát is adtak rá .
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!
Harmadik válaszolónak:
igaz amit írtál, de nekem van erős turmixgépem habot verni, a káposztát meg nem szeretjük. Nekem tényleg csak pár alkalomra kellene csirkemell darálásához, dióhoz, esetleg zsemlemorzsához vagy hagymát aprítani... ha cukrot se tud darálni az se tragédia. Aki többet és sok dologra használja, annak biztosan megéri a drága sokfunkciós gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!