Melyik olcsóbb? Ha vacsorára is főtt ételt eszünk (az előző napi ebédet), vagy ha felvágottat kenyérrel? Az elhasznált gázmennyiséget is figyelembe véve. (Így minden nap 1x főznék. )
Házi tojást veszünk, általában úgy főzök, hogy heti 1-2 főzelék, feltéttel (tojás, fasírtok, vagy húsféle), mellé tartalmas leves, van 2x tésztaféle (hol húsos, hol húsmentes, pl. túrós tészta, vagy káposztás kocka).
Felvágottakból a gagyibbat nagyon nem bírjuk, középkategóriásat szoktunk venni.
Zöldség-gyümölcs a kertünkből van, így az még egészségesebb is (és olcsóbb is), mint a bolti.
Én úgy főzök, hogy minimum 2 ebédre elég legyen, így csak általában minden másnap kell főznöm. (Szerintem ezzel időt és gázt spórolok)
Másrészt ebben az esetben a hideg vacsihoz vagy zöldség-gyümölcs is párosul, ami kell a szervezetnek, vagy tejtermék, esetleg gyümölcsök, hasonlók. Ha vacsira is főttet ennétek, akkor ez utóbbiakból viszonylag kevesebb kerülne az asztalotokra, a szervezetnek pedig kell a vitamin is.
Vacsira a már megfőzött kaját csak akkor enném meg, ha az már egy újabb főétkezésre nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!