Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sürgős, mindjárt indulok...

Sürgős, mindjárt indulok boltba! Babfőzeléket meg lehet csinálni füstölt-főtt tarjával?

Figyelt kérdés
Eddig csak házi füstölt hússal csináltam úgy isteni,de most tescoba akciós a füstölt tarja! Abból is jó lenne vagy nem?:)

2012. jún. 13. 15:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Persze, csak ne főzd sokáig, mert már főtt. Nem lesz olyan intenziv füstös ize, mint a házinak, ugyhogy én inkább főznék egy jó babérleveles, tejfölös babfőzeléket, és tejföllel, fokhagymával berántanám. A tetejére pedig külön sütnék pár vastag szelet füstölt főtt tartját.
2012. jún. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 A kérdező kommentje:

köszönöm aranyos vagy!

és ez a recept alapján csinálom mindig,akkor hogy variáljam át?

[link]


akkor csak simán rakjam fel a babot főzni? Nem lesz úgy túl natúr íze?:/

2012. jún. 13. 15:43
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha van otthon kolbász, vagy szalonnabőröd, még azzal is jobb, mint az üzleti füstöltnek nevezett sonkákkal.
2012. jún. 13. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 A kérdező kommentje:

fúhh nem kívánom most a kolbászt:/

akkor hanyagoljam? nem lenne finom nem?

nembaj ha hanyagolom,akkor csinálok cornflakes csirkét,mert a csirkemell most akciós,csak egy ötlet volt és meg is kívántam:))

2012. jún. 13. 15:52
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen igy jó, csak ne főzd a főtt tarját, mert semmi izt nem ad ugy már, sülve feltétnek jó lesz.
2012. jún. 13. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 A kérdező kommentje:

már késő:)

vettem inkább halat,meg krumplit,mert csirkét is elvitte a jónép:) Szerintem csinálok rántott halat,bár van még padlizsán is amit fel kéne használni..nem tudom:) ötlet?

2012. jún. 13. 17:07
 7/20 anonim ***** válasza:

A padlizsánt meghámoztam, kockára vágtam. Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát kevés zsiradékon megdinszteltem, rádobtam a kockára vágott padlizsánt, sóval, borssal, valami sülthús fűszerkeverékkel megszórtam. Egy gondolatnyi vizet öntöttem rá, hogy födő alatt átpuhuljon, majd zsírjára sütöttem.

Ez lehet köret a rántott halhoz.

2012. jún. 13. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
Én kirántanám a padlizsánt is a hal mellé, tartár mártással, majonézzel és salátával meg is enném. :-)
2012. jún. 13. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 A kérdező kommentje:

első az jóó csak akkor mit kezdjek a krumplival? van 2 kiló sárga újkrumplim.

Második,padlizsán nem keserű kirántva? Valahol azt hallottam,hogy lecsepegtetés után is fura íze lesz!

2012. jún. 13. 17:19
 10/20 anonim ***** válasza:

Az elsőben tudom, elírás a babérleves, de azért elgondolkodtam, milyen mediterrán hangulatot lehetne varázsolni általa.


Bocs, az offért!

2012. jún. 14. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!