Sürgős, mindjárt indulok boltba! Babfőzeléket meg lehet csinálni füstölt-főtt tarjával?
köszönöm aranyos vagy!
és ez a recept alapján csinálom mindig,akkor hogy variáljam át?
akkor csak simán rakjam fel a babot főzni? Nem lesz úgy túl natúr íze?:/
fúhh nem kívánom most a kolbászt:/
akkor hanyagoljam? nem lenne finom nem?
nembaj ha hanyagolom,akkor csinálok cornflakes csirkét,mert a csirkemell most akciós,csak egy ötlet volt és meg is kívántam:))
már késő:)
vettem inkább halat,meg krumplit,mert csirkét is elvitte a jónép:) Szerintem csinálok rántott halat,bár van még padlizsán is amit fel kéne használni..nem tudom:) ötlet?
A padlizsánt meghámoztam, kockára vágtam. Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát kevés zsiradékon megdinszteltem, rádobtam a kockára vágott padlizsánt, sóval, borssal, valami sülthús fűszerkeverékkel megszórtam. Egy gondolatnyi vizet öntöttem rá, hogy födő alatt átpuhuljon, majd zsírjára sütöttem.
Ez lehet köret a rántott halhoz.
első az jóó csak akkor mit kezdjek a krumplival? van 2 kiló sárga újkrumplim.
Második,padlizsán nem keserű kirántva? Valahol azt hallottam,hogy lecsepegtetés után is fura íze lesz!
Az elsőben tudom, elírás a babérleves, de azért elgondolkodtam, milyen mediterrán hangulatot lehetne varázsolni általa.
Bocs, az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!