Sürgős, mindjárt indulok boltba! Babfőzeléket meg lehet csinálni füstölt-főtt tarjával?
Figyelt kérdés
Eddig csak házi füstölt hússal csináltam úgy isteni,de most tescoba akciós a füstölt tarja! Abból is jó lenne vagy nem?:)2012. jún. 13. 15:35
11/20 anonim válasza:
Én irtam, nem értem mire gondolsz?
12/20 anonim válasza:
A babÉRlevesre. Nem bablevest akartál írni?
13/20 anonim válasza:
babérleveles, tejfölös babfőzelék
15/20 anonim válasza:
babér levéllel készült - tehát babérleveles!
16/20 anonim válasza:
Én még életemben nem hallottam ilyent. Google is csak elgépelt találatokat ad (babérleveles víz lenne a helyes, de babérlevest írtak. Így is csak 215 találat van.)
17/20 anonim válasza:
Na jó, ha nem ismered a babér levél füszert, akkor nincs miről beszélni.
18/20 anonim válasza:
A babérlevelet ismerem, de abból készült, és babérleves nevű ételt nem. Az, hogy van egy nem meghatározó összetevő az ételben, még nem veszi fel a nevét.
19/20 anonim válasza:
Megőrülök! Nem babérleves, hanem babér L E V E L E S ! Borsos, köménymagos, majorannás, babérleveles fűszerezésű étel.
20/20 anonim válasza:
Na! Egy év alatt megértetted a babérleves, és a babérleveles étel közti különbséget???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!