A "csupasz" főtt tésztát le lehet fagyasztani és ha igen mennyi ideig tárolható fagyasztóban?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 17:10
1/6 anonim válasza:
Lehet, de nem lesz jó az állaga.
2/6 anonim válasza:
lefagyaszthatod, de felolvadás után püré lesz belőle
3/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja,ha nem főzöd túl. Sokat fagyasztok le én is,a normál hűtőben engedtetem ki,vagy ha sürgős,a mikróban és nem lesz pépes,vagy rossz.
4/6 anonim válasza:
A főtt tésztát nem ajánlatos lefagyasztani. Romlik az állaga és az íze is.
5/6 tetro válasza:
Soha nem értem az ilyen kérdéseket. Minek a tésztát fagyasztani? Több idő kiengedni, mint megfőzni. Ráadásul szárazon akármeddig eláll, fagyasztva meg fogyasztja az áramot.
6/6 TKI Ibolya válasza:
Le lehet és ugyan olyan marad felengedés után is.Én mindig többet főzöm a kelleténél és rendszeresen lefagyasztom.Lassan kell kiengedni és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!