Leégettem mit tegyek?
Hát sikerült a tejfölös húsomat (én ezen a néven ismerem, pörköltöt be"habarsz"tejföllel, nem tudom más hogy ismeri :D )
leégetem :(
Már kész van a hús sz***rá fött de az a tipikus lekozmált iz megmaradt. átöntöttem másik fazékba. igy már jol néz ki XD Van tippetek hogy 3 óráig mivel vegyel el az égett izt?
Kérlek :D
Hallottam a "vágj bele pár karika krumplit az leveszi az égett izt" cimú variánsot. müködik?
Dobj bele 1-2 fej kettévágott vöröshagymát, és így forrald át, az is felszedi az égett szagot, csak a végén ki kell dobni belőle.
Illetve ha kicsavart vizes konyharuhát teszel az edény tetejére közben, az is segít.
Gondolom közben rájöttél, hogy ezt már semmi sem hozza helyre, ennek a vége kuka.
Semmi, de semmi praktikával nem lehet helyrehozni a leégetett, odakozmált ételt.
Köszönöm :)
Igen rájötem hogy kuka...iletve Maci kutya jól lakott vele :)
Hősiesen probáltuk megenni de nem nerte el tetszésünket :D
azért köhi ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!