Leégettem magam a fiú előtt aki tetszik. Most mást gondolhat rólam?
Figyelt kérdés
Az történt,hogy talicskázni kellett és én voltam a " talicska" ő pedig vitt engem és nekem egy alma volt a számba(az volt a feladat)
és a pálya falénél összecsuklott a kezem vagy mi nem tudom és leborultam.Most lehet,hogy más véleménnyel van irántam?
Légyszíves segítsetek :(
2012. okt. 12. 19:02
1/3 anonim válasza:
Jajj dehogyis! Ez butaság!! hidd el jót röhögtök majd ezen az elkövetkezendőkben, de semmi baj nincs:) inkább nevess magadon te is, mert az a legjobb tulajdonság, és ezt a fiúk is értékelik, ha vicces vagy:)
2/3 anonim válasza:
nyugi nem gondol rólad semmit , szerintem max. mosolygott de biztos nem gondolja azt hogy egy béna hülye kis csaj vagy . :)
3/3 A kérdező kommentje:
de biztos? mert én úgy éreztem:/
ahogy mentem megcsúsztam az előtte kiömlött sprite-on és elestem,ő meg meg is tolt kicsit,de aztán felálltam és mentem tovább.
de akkor ő nem fog más véleményt alkotni rólam? mert nekem ő nagyon tetszik..
de köszi a válaszokat,hasznosak voltak :)
2012. okt. 12. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!