Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú mit tegyek?

Tetszik egy fiú mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok!Most vagyok gólya és már 2 hónapja tetszik egy fiú,de nem szoktunk beszélni.Eddig csak annyit mondott nekem,hogy szia,beállsz?,maradj csak nyugodtan,feszítsd meg a lábad,akkor mi leszünk ketten,gyere!-sajnos csak ennyit mondott :(

néha látom,hogy figyel talán engem órákon,meg előre enged. Amiket leírtam azokból lehet arra következtetni,hogy talán tetszem neki?

vagy ha mégsem akkor mit tehetnék,hogy "elcsábítsam"?

2012. okt. 12. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Mást nem mondott neked? Vagy esetleg valamelyik barátnődnek. Esetleg kikérdeztetheted valakivel, hogy mi a véleménye rólad.

2012. okt. 12. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
A "Szia, beállsz?" mondatot arra értette, hogy drogozzál?
2012. okt. 12. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló nem arra értette,hanem,hogy a kapuba beállok-e?

1.válaszoló- 15 évesek vagyunk mindketten de most kezdtük az évet és ha megkérdezném akkor lehet,hogy a maradék 4 év kicsit "furcsán" telne el :(

és most sikerült nagyon leégetni magam előtte,tehát az lehet,hogy most másmilyennek gondol?

2012. okt. 12. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy másmilyennek gondol, kivéve ha a szó szoros értelmében leégetted magad.De am. egy kis bakitól még nem ábrándul ki belőled.
2012. okt. 12. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:
csak elestem miközben talicskáztunk gólyabálon és ő vitt engem :)
2012. okt. 12. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Sz*rni rá, kit érdekel, tök vicces lehetett, ettől nem szeret ki belőled senki.
2012. okt. 12. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Osztálytárssal általában nem érdemes, egész nap össze vagytok zárva, a legjobb kapcsolatban is megunhatjátok egymást... Ha meg szakítotok, szar érzés lesz minden nap látni.

De ez csak egy vélemény.

2012. okt. 12. 23:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Vállalnám a következményeket :)
2012. okt. 13. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!