Tetszik egy fiú mit tegyek?
sziasztok!Most vagyok gólya és már 2 hónapja tetszik egy fiú,de nem szoktunk beszélni.Eddig csak annyit mondott nekem,hogy szia,beállsz?,maradj csak nyugodtan,feszítsd meg a lábad,akkor mi leszünk ketten,gyere!-sajnos csak ennyit mondott :(
néha látom,hogy figyel talán engem órákon,meg előre enged. Amiket leírtam azokból lehet arra következtetni,hogy talán tetszem neki?
vagy ha mégsem akkor mit tehetnék,hogy "elcsábítsam"?
Hány évesek vagytok?
Mást nem mondott neked? Vagy esetleg valamelyik barátnődnek. Esetleg kikérdeztetheted valakivel, hogy mi a véleménye rólad.
2. válaszoló nem arra értette,hanem,hogy a kapuba beállok-e?
1.válaszoló- 15 évesek vagyunk mindketten de most kezdtük az évet és ha megkérdezném akkor lehet,hogy a maradék 4 év kicsit "furcsán" telne el :(
és most sikerült nagyon leégetni magam előtte,tehát az lehet,hogy most másmilyennek gondol?
Osztálytárssal általában nem érdemes, egész nap össze vagytok zárva, a legjobb kapcsolatban is megunhatjátok egymást... Ha meg szakítotok, szar érzés lesz minden nap látni.
De ez csak egy vélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!