Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyar különleges erők?

Magyar különleges erők?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sokat gondolkodtam,hogy hogyan lehetne csatlakozni különleges erőkhöz. Mármint,még pályaválasztás előtt vagyok,pontosabban érettségi előtt,de szívesen mennék a hadsereg irányába,ezalatt is inkább különleges erőkhöz. Magyarországon van olyan erő,mint pl USA-ban a Navy seal? Illetve hogyan érdemes,és érdemes-e ebbe a pályába kezdeni?

Leginkább külföldi missziókra terveznék járni,nemtudom,hogy a Magyar Honvdésgénél mennyire érdemes,ha esetleg mégsem lehetséges különleges erőkhöz menni.

Megéri? Mikre kell számítani?

Jelenleg milyen misszó lehetőségek vannak?

(természetesen nem álomvilágban élek,nem úgy képzelem el az egészet,mint egy Hollywood filmet,hogy szitává lövik egymást az emberek,nem is ez lenne a célom és elképzelésem.)

ma 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:

" MH 2. Különleges Rendeltetésű Dandár (MH 2. KR Dandár)"

Amúgy ahhoz hogy misszióba menj nem kell "különlegesnek" lenni, sima szerződéses katona is mehet.

"természetesen nem álomvilágban élek"

De, szerintem abban élsz, más különben nem akarnál annyira kicseszni magaddal hogy ezt a hivatást válaszd.

Van szerződéses katona ismerősöm aki volt külföldi misszión is, ő is azt mondja hogy egy nagy rakás kaka az egész katonáskodás már szabadulna onnan csak nem engedik őket felmondani.

ma 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!