Tudnátok írni különleges fiú neveket?
Figyelt kérdés
Lehetőleg magyar nevek érdekelnek. Nem lesz gyerekem félre értés ne essék nem akarom "elneveztetni" tehát ilyen hozzászólásokra nincs szülség, de érdekel hogy milyen különleges magyar fiú nevek vannak.2018. aug. 13. 20:22
2/15 anonim válasza:
Rengeteget van, amiről feltételezem, hogy még nem is hallottál. Az ismerősi körömben van például Balambér, ezt is elég érdekesnek tartom, de egy csomót találsz még a neten!
3/15 2*Sü válasza:
Hogy kinek mi számít különlegesnek az szubjektív. Sok név van, ami anyakönyvezhető, de annyira ritka, hogy az ember rá tud csodálkozni.
De itt a lista az anyakönyvezhető férfi nevekről:
Ha belelapozol, akkor bizonyára találsz olyan neveket, ami számodra érdekes, sajátos, különleges.
4/15 A kérdező kommentje:
Pontosan azért írtam ki a kérdést hogy halljak neveket amiket még soha.
2018. aug. 14. 00:03
7/15 anonim válasza:
Leon, Amadeusz, Hubert, Ödön, Edmond, Jeromos, Géza, Apor, Dezső , Dénes, Árpád, Kelemen, Tódor, Tivadar, Teodor, Alfonz, Albert, Miksa, Lóránt, Tasziló, Taksony, Gedeon, Herbert, Klaudió, Julián, Gerzson, Rudolf, Tihamér, Jácint, Jukundusz
9/15 anonim válasza:
Bertold.
Bár én Alexandert adtam :D
10/15 anonim válasza:
Asztrik, Arisztid, Ármin, Alfonz, Nataniel, Illés, Emőd, Előd,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!