Ma leégettem magam, igaz? Többi lent.
Figyelt kérdés
Munkán volt a dolog, hívnom kellett valakit, hogy megérkezett a rendelése, de téves számot hívtam fel. Illetve fel voltak írva telefonszámok a kuncsaftokról, és a nevet kevertem össze, mert hasonló volt. Mondom neki hogy megérkezett a rendelés, stb, erre mondja, hogy ez most egy nagyon jó vicc. Erre én meg szimpatikusan akartam rávezetni (kicsit zavarban is voltam), így nevetve mondtam, hogy öszetévesztettem. Erre ő komor hangon mondja, hogy most mutatja, hogy mennyire nevet.. leégtem nagyon igaz? Meg a bolt is. Hogy ilyen bolond az elárúsítója.2012. okt. 5. 20:21
1/11 anonim válasza:
Az vesse rád az első követ aki sosem hibázik.
Hibáztál, na és?? nem dől össze a világ. A telefonáló volt egy kicsit unalmas ember aki biztos nem tévedett még soha. Ne foglalkozz vele..
2/11 anonim válasza:
Egészen addig értem, hogy szimpatikusan akartad rávezetni. Mire?
3/11 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt, hogy mivel mobilszámot hívtam, így neki is megvan a számunk, szóval a bolté. Így tudhatja honnan híztuk, és ki volt a bohóc akivel beszélt.
2012. okt. 5. 20:32
4/11 A kérdező kommentje:
2 szóvalnem hivatalos hangzása volt a beszélgetésnek, inkább olyan..humoros akart lenni. Van, aki kifejezettem szereti, és direkt viccelődik, akkor én is, de van, aki inkább a hivatalosat kedveli. Ez az ember azt hiszem inkább az utóbbi típusba tartozik.
2012. okt. 5. 20:34
5/11 anonim válasza:
Ha engem hívnának így tévesen, és az illető aranyos lenne, meg nevetne, max. annyit gondolnék, hogy de aranyos, meg végre nem egy droidot hallok a vonal túloldalán...
Szerintem túlparázod :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez már mindenkivel előfordult.
7/11 anonim válasza:
Sz@rd már le.Bárkivel megesik az ilyesmi.
8/11 anonim válasza:
Hidd el, azt az embert egyáltalán nem érdekli, hogy ez milyen bolt, azt meg aztán végképp nem, hogy te dolgozol ott. Lehet, hogy szar napja volt, vagy eleve ennyire merev a pasi, de nem követtél el semmi súlyosat. Téves számot hívtál, próbáltad a lehető legjobban megoldani a helyzetet, a pasi meg egy gyökér volt. Ne emészd magad ezen. :)
9/11 anonim válasza:
Ez a pasi holnap már nem is fog rá emlékezni..
10/11 anonim válasza:
Ha elnézést kértél a kellemetlenségért,akkor no para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!