Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek nagyon leégettem magam?
Van egy új csaj akivel 1 házba lakunk és amikor mentem fel a liftel iszonyúan görcsölni kezdett a gyomrom éshát kijött egy kis szag :$ Ezzel még nemis lett volna baj de amikor felértem hallottam h jönnek az 1-ik lakásból a lift felé ezért gyorsan megnyomtam h visszamegyek le hátha ott ki tudok szállni anélkül h lenne ott vki. De közbe a csaj akivel kezdek jóba lenni megnyomta a hívót és megállt a lift majd beszállt és érezte azt a förtelmes szagot. Erre én mondtam neki h nem én voltam , ekkor nevetett, de nemtom elhitte -e :S
Sztetek most jól elvágtam magam nála? Azóta még nem mertem a szeme elé kerülni, de attól tartok nem jó ha túl sokáig kerülöm mert akk gyanússá válok :|
nincs itt baj
őt is gyötri a szag
övé is büdös
mégsem bűnös
ember vagy, hibáztál
jó h nem kellett ágytál
cinkes a szitu
légy vagány fiu
Hát bazz te mégis mit gondolnál, ha beszállsz egy rohadt büdös liftbe és beközli a tag, aki egyedül van bent, hogy "nem én voltam"? :D :D
Meg sem kellett volna szólalnod :D
baaaaa.... de jót nevettem, bocsi!!! Vizuális típus vagyok.... :D
kérdezd meg legközelebb, hogy a múltkori kicsit erős volt, nem? :DDDDDD
Lehet, hogy beégtél, de legalább mosolyogni fog rád legközelebb és tuti megjegyzett téged!!! Beszélgess vele, akár még meg is hódíthatod!
Ha aranyos a csaj, nem lesz gáz. :)
szerintem jobb, hogy mondtál valamit, kínosabb lett volna, ha csendben maradsz. nyugodtan beszélj vele legközelebb,ne kerüld, mintha mise történt volna.
első. ÁLLJ lE EZEKKEL A SÍRFELIRATOKKAL MERT MÁR SZAKADOK? CSAK NEKED KÜLDÖM EZT A DALT:
Hát mivel egyből rávágtad, hogy nem te voltál...:D
Ne legyél titkosügynök, nem neked való.. még nem is kérdeztek tőled semmi, te már védekezel, hogy a fekete táskát nem te vitted el:D
De tesztnek is jó, mert ha ezt a lány viccesen fogta fel, az a csaj egy főnyeremény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!