Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek jó ok ez a depresszióra?
A depresszió nem egy racionális dolog... mindenkinek máshol van a küszöb.
"Hogyan enyhíthetném a fájdalmat?"
Beszélgess emberekkel, barátkozz. Járj társoságba, de ne eröltessd rá senkire magad. Egy idővel lesznek barátaid, sőt több is...
Hát Ok - nak bármit lehet venni!!
Szerintem probálj barátkozni, az, hogy valaki nem ugy néz ki mint egy film szinész a barátság kialakitása nem ezen mulik, vagy bukik. Ne döntsd el, hogy ez mind a kinézeted miatt van, nekem is voltak olyan barátaim, hogy nem voltak az ideáljaim, de olyan tulajdonsággal rendelkeztek, hogy nem bántam meg, hogy velük jártam. És nem ezért lett vége sem. Azért, hogy barátaid is legyenek, és barátnöd neked is tenned kell.
22 N
Figyelj, őszinte leszek.
Mindenkinek számít a külső, de honnan veszed, hogy mindenkinek az a gyúrós szőkeherceg a fehérlóról típus jön be? (: hidd el, sok lány van akinek fontosabb a belső, az érzelmeid. csak merj önmagad lenni, és hidd el, lesz barátnőd. (: és ha most kezdesz új barátságokat kialakítani, akkor biztos hogy nem vagy rossz srác. (: csak keresed a helyed. ennyi. írd meg, kérlek, hogy mi történik veled érdekel.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!