Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek van esélyem nála?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van esélyem nála? (fiú-fiú)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés két fiuról szól szal aki nem szereti az iesmit az lécci ne olvassa tovább mind2őnk jól jár köszi :P

Szal van a legjobb barátom aki naon teccik nekem csak nem tom h ő benne lenne-e mert tökre össze zavar... mert pl amikor haverokkal vunk akk mindig a csajokról beszél de amikor 2en vunk akk csinál oanokat h csak úgy megölel ok nélkül meg mond ien meleg vicceket csak mindig úgy mondja h nem tom h komolyan mondja-e vagy nem :( Oanokat h pl. multkor azt mondta h jó a seggem XD és most totál nemtom h mi van én eléggé bele vok esve de nemtom h ő hogy reagálna... am tudja h a fiúk is érdekelnek... szal nemtom sztetek lenne eséjem nála?

15/F

2011. nov. 25. 11:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Nincs. Te tényleg egy "freak" vagy, bár a "faggot" jobb kifejezés.
2011. nov. 25. 11:48
 2/21 A kérdező kommentje:
én szoltam h ne olvasd tovább...
2011. nov. 25. 11:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccelődik veled,de kérdezd meg tőle,hogy mi a helyzet.
2011. nov. 25. 11:52
 4/21 anonim ***** válasza:
:O fogalamam sincs!valo szinö hogy poenkodik veled.kerdezz ra sumakban!miert ölelgetsz mindig?meleg vagy? igy kb ha nem akarod hogy tudja meg hogy te az vagy!aztan ha meg mondja a valaszt akkor te is öszinte lehetsz vele.... /nem nagyon ertek a melegekhez,bocs ha hülyeseget irtam/
2011. nov. 25. 12:00
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha így kérdezi, hogy mit ölelgetsz, meleg vayg? , akkkor biztos nem fogja azt mondani rá, hogy igen, gyere buzuljunk..

Másképp kéne.

2011. nov. 25. 12:08
 6/21 anonim ***** válasza:

Hát a helyedben én sem tudnám h mit gondolja így... Ha többen vagytok akkor nem ilyen, de ha kettesben akkor ölelget meg azt mondja h jó a segged, meg ilyesmi...? Hát hallod! Nehéz helyzetben vagy! :D szerintem kérdezd meg tőle, hogy te csak úgy gondolsz rám, mint barátra? Szóval komolyan k

érdezd tőle. Vagyis kicsit komolyabban. Mert ha esetleg nem úgy gondol rád, akkor levágja, hogy kicsit vissza kéne fogni magát akkor, ellenkező esetben meg nem ásod el magad, nemrt hülyén kérdezted meg. De az is kérdés, hogy feltudnátok e magatokat vállalni a barátok előtt, vagy inkább a kettőtök titka maradna. ÉN szurkolok nektek nagyon!!! Majd írd le k

érlek, hogy hogy alakult! Nagyon érdekel!

2011. nov. 25. 12:09
 7/21 A kérdező kommentje:
hát ja :/ de am mondom ő tudja rólam h a fiúk is érdekelnek...
2011. nov. 25. 12:10
 8/21 anonim ***** válasza:
akkor valoszinuleg azert dicseri feneked mert bejössz neki, de nem biztos am hogy ö is meleg.lehet hogy bisex.akkor mit csinalsz ha össze jön egy csajjal 1-2 vagy ket honap mulva?
2011. nov. 25. 12:17
 9/21 anonim ***** válasza:

de kis aranyos vagy :) egyébként szerintem finoman próbáld megkérdezni, hogy őt érdeklik-e a fiúk. vagy amikor te elmondtad neki, mit reagált?

(egyébként az esély az ly)

2011. nov. 25. 12:21
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát elviccelte akk is a dolgot amikor én mondtam neki de nem tűnt úgy h fel kavarta volna vagy iesmi nekem akk úgy tűnt h neki mind1
2011. nov. 25. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!