Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim mindig azzal piszkal h ne ropogtassam olyan hangosan a mogyorot amikor eszem, akk sztetek h egyem v ne egyem egyatalan?
Figyelt kérdés
Mindig azzal jon h ez azt juttatja eszebe mintha a mogyoroit ropogtatnak :D Es h ne egyek mogyit mert zavarja, de sztem ez hulyeseg, mit tegyek? :S2012. márc. 31. 19:01
2/10 anonim válasza:
legegyszerűbb ha dobod a srácot :D
3/10 A kérdező kommentje:
Miii? :O
Miért dobnám? :O
2012. márc. 31. 20:33
5/10 anonim válasza:
Nekem volt egy csajom amelyik a csirkecsontot ette:D
Teljesen békés nőnek nézett ki aztán egyszercsak hopp! elkezdte ropogtatni a csontot. Mindezt vasárnap a családi ebédnél a bemutakozás napján:D
Mindenki csak nézett:P
6/10 anonim válasza:
Jó nagy paraszt, ha azt mondta,hogy ne egyél, mert őt zavarja. Atya világ, hány évesek vagytok, 12 ?
7/10 anonim válasza:
Engem is idegesít,ha valaki almát,chipset,mogyorót,és minden ilyen ropogós dolgot eszik,nincs egyedül a barátod..:D Én mondom a barátomnak,hogy ne előttem egye meg.
8/10 anonim válasza:
rágcsáld az ő mogyoróját akkor bekussol..
9/10 anonim válasza:
azthittem az ó mogyoróját rágcsálod :D :D
10/10 A kérdező kommentje:
ááááá , dehogy isss... :D
Csak ő annak képzeli és ezért idegesíti :D
2012. máj. 7. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!