Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladni a szerelmet? Elegem lett. Van egyátalán értelme?
Lányokkal??
Ha nem érzed,hogy leszbi vagy bi vagy akkor ne.
Ez hülyeség lenne.
Tudom én 15 évesen könnyen beszélek,de a 18 éves sem öreg még.Van időd bőven,majd rádtalál a szerelem!
Na most felcsapok pszihológusank.
Szóval szerintem maga a tény hogy leírtad a kérdést azt jelenti, hogy nagyonis kell neked egy férfi, és kell a szeretet/szerelem.
És szerintem nem késő még
nincs
az is lehet h teljesen váratlanul találsz rá a Valakire
akkor pedig nem lesz olyan h "nem én már feladtam" :D
Fiygelj ne élj úgy hogy várod a szőke herceget...Megsúgom: sosem jön. DE! Majd jön egy olyan aki hozzádvaló lesz akivel családot fogsz alaptíani szeertni fogod-szeretni fog és jó érzés lesz élni...
De ezt ne várd...Annál nehezebben jön. Lehet hogy ez közhely de így van...Én ezt az érzést 13 évesen azaz TIZENHÁROM évesen éreztem. Úgy voltam veel nem érdekel innetől kezdve élem az életemet és sodródom az árral. Persze amenynire a korom akkor engedte. Most 16éves vagyok másfél éve vagyok együtt a párommal és most ezt sokan lehurrogják majd hogy ez változik stb, de én vele szeertnék maradni, gyereket szeretnék tőle.
Szval amit ki akarok ebből hozni: ne várj az igazi pasira. sőt egyikre se.Menj el hétvégén a buliba érzed jól magad beszélgess táncolj ami jól esik.
Foglalkozz magaddal, és ha itt az ideje majd jön egy srác. Persze nem biztos, sőt valószínű hogy enm ő lesz éleetd párja, de nem lehet elsőre megtalálni.
Ha itt az ideje jönni fog. Téynleg tapasztalat. És tényleg fiatal vagy ilyesmin rágódni. Előtted (és előttem is) van az élet.
Ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!