Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leégettem magam? Szerintetek kinevetett? :S
A lényeg az hogy könnyűzenei koncerten voltam egyik este és nagyon megtetszett egy srác. A barátnőm észrevette és odamentünk és, mivel ez ilyen "ugrálós" koncert volt, inkább csak egymás mellett táncoltunk, egyszer volt ilyen pogó-féle, akkor átkarolt, de ennyi. És én meg nagyon mosolyogtam, és szerintem ezt észrevette, mert felnéztem rá és ő is mosolygott, de inkább ilyen önelégülten. Aztán még 1-2x szemeztünk,és mégis mindig úgy éreztem, hogy inkább én vagyok rámenős.. Másra már nem volt idő/alkalom. Állítólag többen ismerik barátnőim közül és lehet, hogy még fogunk együtt bulizni. Ez nagyon gáz? Úgy értem, hogy tényleg nem akarhatott semmit? Mmint egyfolytában csak mosolygott... de ennyi. Ezek után már menekülni fog előlem? Vagy csak túlhisztériázom?
Köszönöm (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!