Hogyan menthetném meg a fazekam? Csúnyán leégettem.
Kajszilekvárt főztem tegnap, és jóformán leégettem a fazekat. Kidobni nem szeretném, mert gyakran használom.
Amiket próbáltam: ecet+sütőpor kombi, hideg zsíroldó, mosószeres forralás.
Itt olvastam, hogy Domestost vagy kólát kell beleönteni, valakinek esetleg ilyen tapasztalata lenne?
Csak egyet kérek: Ne írjátok, hogy kaparjam az alját, mert azt nem teszem meg. :) Egyrészt zománcos, másrészt pedig nem akarom, hogy karcos legyen.
Köszönöm!
teljesen mindegy mit teszel bele, csak a víz fogja feláztatni, azért fakanállal toszogathatod, hogy lásd mennyi oldódott már fel.
utana, azt a barnás maradékot vimmel-dörzsivel el tudod tűntetni.
Hypózd ki, nagyon szép lesz.
Az evőeszközöket is szoktam hypózni, valamint az ételest és a müanyagedényeket is hypózom.
Köszönöm mindenkinek!
A Domestos 2 nap áztatás után gyönyörűen felszedte a leégést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!