Megennétek így a levest?
Figyelt kérdés
Ha beleesik egy muslinca vagy légy? Kiszedem, és az egész tányér levest nem önteném emiatt ki. Ugye megehető így, nem lesz bajom?2012. nov. 11. 21:11
1/18 anonim válasza:
megenném
nekem volt h ehy légy esett bele amikor bográcsoztunk..
kiszedtük azt kész
3/18 anonim válasza:
Ha csak valami kis muslinca vagy más bogár esett bele, kivenném és megenném, de ha légy, biztos nem. Undorítónak találom a legyeket, szó szerint minden szarra rászállnak, köztudottan csomó betegséget hurcolnak magukkal.
4/18 anonim válasza:
ha muslinca akkor igen kipiszkálnám aztán megenném attól még,de ha légy akkor akár az egész lábost kiönteném,nem lenne undorom megenni.
6/18 anonim válasza:
Ha forralod tovább, nem lesz annak semmi baja.
Amikor diák-korunkban a Tisza-parton bográcsba a paprikás-krumpliba a különböző bogarak hullottak. Mégsem lett semmi bajunk!
7/18 mustafa33 válasza:
a kollégiumban a legyet kiraktam a tányér szélére és szépen ki is preparáltam a lábakat, szárnyakat. A többiek otthagyták a kaját és nekem több jutott. ☺ (nem tudták, hogy azt a gumi legyet én dobtam a tálba.)
8/18 anonim válasza:
Ha muslica, akkor igen, de ha légy, akkor nem nagyon :/
Csak akkor, ha még főzöm a kaját tovább, mert magas hőfokon sok minden elpusztul :D
Amúgy egy légyen több millió baktérium van :S fúj :S
Szóval emiatt nem.
De én már úgy csináltam nyáron, hogy főzés előtt mindig lecsapkodtam a legyeket, meg fedőt használtam :D (Mondjuk amúgy is, mert így hamarabb megfő minden és kevesebb gázt használok :D)
Aztán ha eszek, úgy is ott vagyok felette :D
9/18 mustafa33 válasza:
Azzal a légycsapóval meg mindenhová odakened a hasában levő további millió baktériumot és vírust. Bon apetit.
10/18 anonim válasza:
úristen de nyámnyilák vagyok..a vízben több baci van mint a bogáron ami belemegy a levesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!