Cipóban levest hogy lehet jól elkésziteni? Milyen praktikák vannak, hogy ne lyukadjon ki és ne ázzon át a cipó?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 21:45
1/3 anonim válasza:
A cipót ki kell belezni, de ne nagyon vékonyra, és sütöben alaposan megpiritani, akkor idöbe telik, mire átázna.
Csak egy adagos cipókat készits, tányérként és ne tálként akard használni.
Csak akkor töltsd bele a elvest, amikor már az asztalnál ül mindenki.
A cipó alá feltétlen tegyél olyan tányért, amibe belefér a leves, ha mégis kifutna.
2/3 anonim válasza:
Levágod a cipó tetejét, kikaparod a belsejét úgy, hogy kb 1 centis héj maradjon, és berakod forró sütőbe, hogy keményre kiszáradjon (dekor célból a tetejét is száríthatod). Ha kész, mehet is bele a leves.
3/3 anonim válasza:
nem a cipóban kell elkészíteni, abba csak beleteszed, amikor tálalod;):D
kiszeded a belsejét, úgy, hogy előtte levágtad a tetejét, biztonság kedvéért beleteszed egy tányérba is, nem fog átázni, amíg nem eszik meg, vagy csak nagyon kicsit
érdemes nem a teljesen forró levest beleszedni, mert van fél óra, mire kihűl benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!