Elsoztam a levest, van valami modszer hogy normalis legyen?
Figyelt kérdés
#sozas
2012. júl. 9. 12:41
1/8 anonim válasza:
Elméletileg ha főzöl bele + krumplit az beszívja. V öntsd fel vízzel
2/8 anonim válasza:
Nagyon keveset írtál: milyen leves, miből hoztad össze? De ha egy krumplit megfőzöl kevés vízben, s a levével felengeded a levest, akkor enyhít. Más fajta, ha elbírja a tejet, azzal is lehet közömbösíteni: pl karfiol leves. De ha felfőzöl egy pohár vizet, s beleöntöd, az is használ, csak legfeljebb ritka lesz.Akkor sűríteni kell.
3/8 A kérdező kommentje:
füstölt húsos tárkonzos krumplileves. van mar benne eleg krumpli, tejes habarás is ment bele, olvastam valahol a szódabikarbonát, az segithet? valaki próbálta?
2012. júl. 9. 12:51
4/8 A kérdező kommentje:
tárkonyos*
2012. júl. 9. 12:51
5/8 anonim válasza:
Egészben tedd bele a krumplit, aztán majd kiveszed.
6/8 anonim válasza:
A szódabikarbóna olyan savanyú (nyald meg!), hogy tényleg nem a só lesz a legnagyobb problémád.
Krumplival lehet ehetővé tenni, de ha már van belefőzve krumpli, akkor szűrd le a leves levét, és abba főzd az egész krumplikat, mert ha a már megfőttet tovább főzöd, szétmállik.
7/8 anonim válasza:
Ha már be is van habarva, akkor plusz főzés már nem segít rajta. Főzz fel egy csésze vizet, és ha ezzel meg ritka lenne, akkor egy e.kanál keményítővel sűrítheted még.
8/8 A kérdező kommentje:
nem ehetetlen, de túl sós, em szoktam ilyen sósan főzni. higitani fogom vizzel, hatha jobb lesz.
2012. júl. 9. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!