Elsóztam a borsólevest, mit tegyek?
krumplit bele de sokat!
Gyors megpucol, összevág, félig kifőz, és bele a borsólevesbe, és készre főz.
Teheted egyből is a borsólevesbe, csak én azért szoktam így, mert így nem főnek szét a borsók, és finom "resh" -ek maradnak.
Mindkettő jó ötlet, én spec úgy szoktam ha elsózok valamit, hogy a gőzölgő, tűzről levett kajára HIDEGVIZES konyharuhát teszek, és lefedem.
Kb 5 perc
Üdv 30/f
hígítással íztelen lesz
ennek a hideg vizes konyharuhának semmi értelmes fizikai vagy kémiai magyarázatát nem látom, hogy miért tüntetné el a fölösleges sót a levesből
viszont a krumpli több, mint tuti ;)
ma 20:40 nekem, a tűzről levéve is működött, erősen gőzölgött még akkor.
A 30-as ffi
A hideg vizes konyharuhás 30F, honnan tanult ilyen fortélyokat? :)Ezt még nem is hallottam :)
Tényleg működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!