Hogy kell felhigitani egy levest tul suru lett? Tegnap este foztem borsolevest ma van meg belole csak a hutobe nagyon megsurusodott
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:07
1/3 anonim válasza:
Vízzel hígítsd fel, felfőzés után ízesítsd.
2/3 anonim válasza:
attól függ, milyen leves
ha borsó, krumpli, karalábé, ilyesmi, akkor tejjel
bablevest tejföllel, vízzel
3/3 anonim válasza:
ja, most látom, borsó :)
ha piros leves, akkor tejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!