Galambos Mihályné kérdése:
Elsóztam a halászlét, hogyan lehet rajta segíteni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 13:33
1/6 anonim válasza:
Pár kocka krumplit kell belefőzni, az magába szívja a sót.
2/6 Bola79 válasza:
pár hámozott krumplit bele (amit természetesen kiveszel egy fel óra múlva) , és egy kis extra vizet hátha elbír.
Ha nagyon reménytelen akkor ontsd le a fele levet és pótold vízzel.
Legkozelebb meg óvatosan a halászlé kockával :D
3/6 anonim válasza:
már valószínű késő, de , ha legközelebb így jársz, főzzél
két fej hagymát puhára paprikás vízben, só nélkül.turmixold össze és ezzel a sűrű lével egészítsd ki a halászlevedet. a sós ízt fölhigítja és nem megy a sűrűség kárára.
üdv.
4/6 anonim válasza:
Megmenteni nem lehet, inkább küld el nekem :)
5/6 anonim válasza:
Tehetsz bele egy késhegynyi szódabikarbónát és az elveszi a sósságát.Vagy pedig a krumplival, ahogy az előttem szólók is írták.Amúgy ezt én is egy szakácskönyvben olvastam, s nekem bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!