Ki hogyan csinálja a húslevest? Mit tesztek bele és mit nem?
Figyelt kérdés
Én fokhagymát is teszek bele, az anyósom nem. Tyúkból úgy szeretem legjobban ha máj is van benne2012. okt. 10. 12:56
11/15 anonim válasza:
14:32 válaszolótól kérdezném, hogy milyen tészta az apró szilvamag?
12/15 anonim válasza:
Mi apró szilvamag tésztának nevezzük azt, aminek az alakja olyan lapított négyzet, vagy romboid alakú. Biztosan ismered, amikor még otthon gyúrtuk a levestésztát, elnyújtottuk, és nem cérnametéltet, meg nem "eperlevél"-tésztának szeltük fel, hanem ilyen "szilvamag" alakúra. De boltban is lehet kapni ezt a formát.
13/15 anonim válasza:
17:12 Köszönöm szépen a válaszod, most már beugrott, melyik az a tészta.:)
14/15 anonim válasza:
Akkor finom nagyon a húsleves, ha legalább 3 féle csomtoshúsból készül. Nagyon kellemes lesz az íze,ha gombát is teszünk bele./ sárgarépa,gyökér,zeller,krumpli,karalábé,foghagyma,vöröshagyma,bimbóskel,vagy kelkáposzta,gomba,karfiol,Tv paprika és még lehet zöldborsó,
15/15 anonim válasza:
Nagyon szívesen!
Ti nem szoktátok azt a tésztát húslevesben főzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!