Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináltok hogy a kirántott...

Mit csináltok hogy a kirántott csirkecomb jól átsüljön és ne legyen véres?

Figyelt kérdés
volt hogy előfőztem és a közepénél picit rózsaszínes maradt így is. Válaszokat praktikát köszönöm!
2009. aug. 3. 13:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én bevagdosom a húst!
2010. máj. 30. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti,tepsis tippes válaszoló! Tudom régi ügy,de remélem még jársz erre. Forgatni sem kell ezek szerint? És bocs a kérdező felé az offért. De azért válaszolok is. Nekem amúgy most sülnek a kicsikék kis lángon fedő alatt kis combik így is tuti átsül.
2010. aug. 29. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!