Honnan tudom, hogy jó a sült csirkecomb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:00
1/5 anonim válasza:
Megbarnul. Attól függ mennyire akarod megsütni. Én szép barnán szeretem, de anyumék világosra sütik.
2/5 anonim válasza:
Ha nem hirtelen, gyorsan sütöd, mire pirul, puha. Ha letakarva, mondjuk fólia alatt, akkor óvatosan megemeled a fóliát (a gőz meg ne égessen), és akár hústűt beleszúrva érzed, hogy puha. Ekkor fólia nélkül lehet pirosra sütni, ki mennyire szereti ropogósra, ez már ízlés dolga.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Közepes hőmérsékletű olajban kezd el sütni.
Szépen lassan átsül, s mire szép aranybarna lesz a bécsi bunda, fix, hogy jó.
De ha még így is bizonytalan vagy, sütés után egyből szoktad tálalni akkor egy picit mikrózd át 1-1,5 percre.
4/5 anonim válasza:
Most sült, vagy rántott csirkecombról van szó?
5/5 anonim válasza:
Ha igazán jó sült húst akarsz csinálni íme egy tipp. Készíts fűszervajat: vajat habosra kikever+ só+ citromlé+ petrezselyemzöldje (mindezt ízlés szerint). Ezt sütőpapírba teszed és mint a szaloncukornál, a két végét összetekered. Berakod a hűtőládába. Ezután ha sült húst akarsz készíteni mindig lesz otthon fűszervajad. Ezzel csak annyi a dolgod, hogy 2-3 vékony karikát ráolvasztasz a húsra. Isteni finom. Ráadásul a fűszervajaknak rengeteg változata van, és te is beleadhatod a saját egyéniséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!