Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Honnan tudom, hogy jó a sült...

Honnan tudom, hogy jó a sült csirkecomb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Megbarnul. Attól függ mennyire akarod megsütni. Én szép barnán szeretem, de anyumék világosra sütik.
2010. okt. 6. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem hirtelen, gyorsan sütöd, mire pirul, puha. Ha letakarva, mondjuk fólia alatt, akkor óvatosan megemeled a fóliát (a gőz meg ne égessen), és akár hústűt beleszúrva érzed, hogy puha. Ekkor fólia nélkül lehet pirosra sütni, ki mennyire szereti ropogósra, ez már ízlés dolga.
2010. okt. 6. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Közepes hőmérsékletű olajban kezd el sütni.

Szépen lassan átsül, s mire szép aranybarna lesz a bécsi bunda, fix, hogy jó.

De ha még így is bizonytalan vagy, sütés után egyből szoktad tálalni akkor egy picit mikrózd át 1-1,5 percre.

2010. okt. 6. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Most sült, vagy rántott csirkecombról van szó?
2010. okt. 6. 20:22
 5/5 anonim válasza:
Ha igazán jó sült húst akarsz csinálni íme egy tipp. Készíts fűszervajat: vajat habosra kikever+ só+ citromlé+ petrezselyemzöldje (mindezt ízlés szerint). Ezt sütőpapírba teszed és mint a szaloncukornál, a két végét összetekered. Berakod a hűtőládába. Ezután ha sült húst akarsz készíteni mindig lesz otthon fűszervajad. Ezzel csak annyi a dolgod, hogy 2-3 vékony karikát ráolvasztasz a húsra. Isteni finom. Ráadásul a fűszervajaknak rengeteg változata van, és te is beleadhatod a saját egyéniséged...
2010. dec. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!