Kb. 20 percig sütöm közepes lángon. Az első oldalát fedő alatt sütöm 10 percig, majd a fedőt levéve a másik oldalát még 10 percig. Azért fedő alatt, hogy ropogós legyen a panír. Fontos hogy ne nagylángon süljön, mert odaég a külseje, belseje pedig nyers lesz. Inkább csak süldögéljen a hús, akkor biztosan átsül. :)
2009. aug. 3. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Ugyanúgy sütöm mint az előttem szóló. Nem túl nagy combot szoktam venni és azt is ketté vágom és úgy panírozom.
2009. aug. 3. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
Én minden baromfit megfőzök rántás előtt. És nem úgy, hogy 10 percig, könyv szerint, hanem odarakom főni és közben elmegyek vasalni, vagy a boltba, vagy felmosok, és nem foglalkozok vele. Amikor már kilógnak a husik a vízből mert annyi víz elfőtt, akkor zárom le. Soha nem volt még véres nekem.
2009. aug. 3. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a válaszokat!
2009. aug. 3. 13:42
5/12 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tanultam anyutól, a a csont mellé be kell vagdosni, átszúrod 3 irányból. Szét nem esik, és belül is megsül.
2009. aug. 3. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Én is úgy tanultam, ahogy előttem írták. Csont mellett vágd be és közepes lángon süsd, akkor rendesen árt tud sülni.
2009. aug. 3. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Szia!
Én pedig egyszerűen kicsontozom. Kicsit tovább vesződöm az előkészítéssel, de átsül.
Üdv!
2009. aug. 3. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Szia! Én mindíg főzök belőle húslevest, aztán panírozom és sütöm. Így megvan egy komplett menü.
2009. aug. 4. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Finom husileves és utána rántotthusi.
2009. aug. 4. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Szia! Kicsit későn reagálok, de megosztom veletek az én tippemet, hátha vki hasznát veszi! :-)
Én is korábban mindig húslevesbe vagy külön megfőztem és úgy ráz íze-java ilyenkor kifő.
Nemrég tanultam az alábbit: a nyers combokat (vagy egyéb alkatrészeket is) bepanírozom, majd utána egymás mellé rakom egy peremes tespibe. Öntök alá ujjnyi olajat, majd először lefedve fólia alatt, majd végül fólia nélkül megsütöm. Mint a sült csirkét. És ha hiszitek, ha nem, ennél aromásabb, ízesebb rántott csirke nincs a világon, mert ugyanúgy megsül, mintha a tűzhely mellett állva sütöttem volna. És nem kell huszon-perceket mellette állni, magától átsül és megsül a sütőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!