Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha lefagyasztok húst (csirkeco...

Ha lefagyasztok húst (csirkecomb), felolvasztom, félig megfőzöm, bepanírozom, akkor utána újrafagyaszthatom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát mindenhogy szoktuk csinálni,de így soha nem ahogy te most leírtad,nem is nagyon értem.
2011. jan. 6. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
De miért főzöd meg? Akkor már süsd ki és úgy fagyaszd le. Vagy mielőtt lefagyasztanád, panítozd be.
2011. jan. 6. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha panírozás előtt megfőzöd,akkor minden ízt kifőzöl belőle,főleg,ha bolti csirke.

Süsd készre,és úgy már lefagyaszthatod.

2011. jan. 6. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:

Vettem húst,d megyek el,így be akarom dobni a fagyiba.holnap kiengedném,megfőzném félig,ahogy szoktuk,hogy a sütés után ne legyen véres a csontnál,be paníroznám,de szombat még messze van és addig nem tárolhatom a hűtőben,tehát megint a fagyi kéne.Úgyanis szombaton már csak sütni akarok,amire van 1 órám,de 20 egész csirkecomb annyi idő alatt nem készül el,főzéssel és panírozással!

Remélem,most egy kicsit érthetőbb! :D

2011. jan. 6. 15:34
 5/12 A kérdező kommentje:
húsleves alaplében szoktuk félig megfőzni,így jobb az íze! :)
2011. jan. 6. 15:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az érdekelne,hogy lehet-e olvasztás után,főzve,bepanírozva újra fagyiba dobni4 :)
2011. jan. 6. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
De ha ma vetted akkor holnapig semmi baja nem lesz a hűtőben és akkor holnap panír és be a fagyóba.
2011. jan. 6. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este vettem,anyukámnál maradt,aki ma áthozta,de nem fagyasztotta le előtte! 10 perc és mennem kell,így nem maradt erre időm!:S
2011. jan. 6. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
szakács vagyok így hallgass rám. Ne főzd elő mert ront az ízén, csak csontozd ki---és nem lesz véres mert könnyebben átsül. valamint 2-naptól a hűtőben semmi baja nem lesz pont egy hete sütöttem negyed malacot őkelme 4 napig várta a hűtőben a beteljesedését jól befűszerezve és igazán jót tett a húsnak!
2011. jan. 7. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Meg ha kisebb lángon sütöd nem lesz véres a közepe! Nekem így még soha nem maradt az!
2011. jan. 7. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!