Fagyaztott zöldségből készíthetek bébiételt, amit utána újra lefagyasztok?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy pl. borsófőzeléket készítenék neki, több adagot (de ugye a borsónak nincs szezonja, hogy frissen vegyem). Szóval azt lehet, hogy megfőzöm és után lefagyasztom? Nem árt az? Csinált már valaki ilyet?2010. márc. 2. 10:39
1/2 anonim válasza:
Szia!
Hús,tojás- és tejtermék nélküli főziknél nem árt, állítólag a főtt husis kajáknál sem, de azt nem próbáltam-bevallom.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én mindig mirelitből csinálom, hiszen nincs frissen és semmi baja nincs a főzeléknek. A kész főzit is le szoktam adagokban fagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!