Mennyi idős kortól készíthetek neki tejbedarát tápszerből?
kukoricadarát is adhatsz már 7. hónaptól. Bocsi, nem tudom, melyik darára gondoltál:(
Előző voltam
Ezt találtam:
A tejbedarát készíthetjük búzadarából, durum búzadarából (selymesebb és édesebb lesz), vagy tönkölydarából (szemcsésebb állagú lesz).
2,5 dl forró tejbe vagy vízbe 1-2 teáskanál cukrot és 2 teáskanál darát keverjünk.. Állandó kevergetés mellett forraljuk fel, majd forrás után még kb. 5 percig pároljuk. Ha vízzel főzzük, a végéb 4-5 mércekanál tápszert keverjünk hozzá.
Érdekes változatok:
o Gyümölcsös tejbegríz: a kész tejbegrízhez keverjünk apróra vágott gyümölcsöket, vagy gyümölcspürét.
o Karamellás tejbegríz: a cukrot halvány sárgára pirítjuk, felöntjük vízzel és belefőzzük a darát, majd hozzáadjuk a tejport.
ne haragudjatok offolok! De ha nem adhatsz tejet fél év elött akkor hogy csinálsz TEJBEgrizt?
Nem kötözködök, csak érdekel, mert mi is ott tartunk hogy el lehetne kezdeni a h.táplálást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!