Ha lefagyasztok húst (csirkecomb), felolvasztom, félig megfőzöm, bepanírozom, akkor utána újrafagyaszthatom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 15:22
11/12 anonim válasza:
Az kész fertő amit egy lefagyasztott, félig megfőzőtt és ujrafagyasztott csirkével akarsz csinálni.Ha már más választásod nincs süsd meg és ugy fagyaszd vissza.Igaz hogy értékéből min 6o %-ot veszitett, de legalább megmented.
12/12 anonim válasza:
Én nem fagyasztanám újra mert felolvasztáskor elszaporodnak benne a baktériumok, ezért alapszabály, hogy fagyasztott élelmiszert felolvadás után nem fagyasztunk újra. Ezt a figyelmeztetést a mirelitek csomagolásán meg is találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!