Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináltok a kelbimbóval,...

Mit csináltok a kelbimbóval, hogy ne legyen keserű?

Figyelt kérdés
Mindig keserű marad és az olyan illúzióromboló...
2011. jan. 21. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
A kelbimbó KESERÜ - ez az alapize, ha nem szereted, akkor egyél mást.
2011. jan. 21. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első főzővizet öntsd le róla.
2011. jan. 21. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves Első, igen, erre már én is gondoltam, de aztán mindig hallom/olvasom, hogy ilyen finom, olyan jó, hát újra nekirugaszkodok, hátha tényleg az, de nem :(

Második, köszönöm a tippet!

2011. jan. 21. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Az elsö vagyok: nekem éppen az tetszik benne, hogy keserü, de utána gondoltam, és ha a külsö sötétebb levélkéket leszeded, hogy csak a világosak maradjanak, akkor sokkal kevésbé intenziv ez az iz.
2011. jan. 21. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A jó kelbimbó nem keserű. Van olyan fajtája ami igen, keserű.A keserű fajtájú számomra is ehetetlen, különben imádom..
2011. jan. 21. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!