Mit csináltok a kelbimbóval, hogy ne legyen keserű?
Figyelt kérdés
Mindig keserű marad és az olyan illúzióromboló...2011. jan. 21. 12:33
1/5 anonim válasza:
A kelbimbó KESERÜ - ez az alapize, ha nem szereted, akkor egyél mást.
2/5 anonim válasza:
Az első főzővizet öntsd le róla.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Első, igen, erre már én is gondoltam, de aztán mindig hallom/olvasom, hogy ilyen finom, olyan jó, hát újra nekirugaszkodok, hátha tényleg az, de nem :(
Második, köszönöm a tippet!
2011. jan. 21. 13:22
4/5 anonim válasza:
Az elsö vagyok: nekem éppen az tetszik benne, hogy keserü, de utána gondoltam, és ha a külsö sötétebb levélkéket leszeded, hogy csak a világosak maradjanak, akkor sokkal kevésbé intenziv ez az iz.
5/5 anonim válasza:
A jó kelbimbó nem keserű. Van olyan fajtája ami igen, keserű.A keserű fajtájú számomra is ehetetlen, különben imádom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!