Mit csináltok a sok karácsonyi maradékkal? Sült húsok, köretek, sütik.
Figyelt kérdés
Idén nálam nem sok minden maradt, már felhasználtam őket, ennek ellenére kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, hátha gyorsíthatok a mindennapok főzési rutinján.2009. dec. 29. 16:12
1/5 anonim válasza:
sült húsokat pizzára tenném, a fondü sajtmártását ráöntöttem a rakott krumplira, a maradék bejgli és töltött káposzta ment a fagyasztóba (hogy fogok neki örülni februárban:), más hála az égnek nem maradt.
2/5 anonim válasza:
Nem maradt semmi,tavaly a gyermek otthonba vittük be ,a gyerekeknek.
3/5 anonim válasza:
Én mindig szétosztom a családba (szüleim, anyósomék, nővéremék).Így nem megy kárba és nem kell a főzéssel bajlódni senkinek sem az ünnepek alatt.
4/5 anonim válasza:
Én is szétosztom a családba, mert anyósomék malacot tartanak, a röfi sok maradékot megeszik amit mi már nem bírtunk.
5/5 anonim válasza:
apróra vágom és befőzöm
nagyon finom, hűsítő savanyítva a forró nyári napokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!