Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen szílvábol a legjobb...

Milyen szílvábol a legjobb készíteni a szílvalekvárt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hosszúszilvából!
2012. aug. 11. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Besztercei, meg Ageni szilvából.

Előbbi sötétebb, klasszikus szilvalekvár színű.

Az ageniből inkább a franciák csinálnak lekvárt, az is nagyon jó, csak halványabb pirosabb színű.

Nálam abszolút a besztercei a favorit.

2012. aug. 12. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha még egyáltalán lehet kapni a Beszterceit, nem pedig azt is kinemesítették.

Ha olyat nem találsz, akkor is vékony héjút keress, mert az könnyebb fő, és hamarabb lesz belőle lekvár.

2012. aug. 12. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Olyanból, amit rövid i-vel írnak.
2012. aug. 14. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 A kérdés nem az volt hogy hogy írják a szilva szót,de azért kösszi. Egyébként úgy írom ahogy akarom.
2012. aug. 14. 09:39
 6/6 Kis balint11 válasza:
En palintkat csinalltam az idei szilvambol! xd
2012. aug. 14. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!