Milyen szílvábol a legjobb készíteni a szílvalekvárt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 22:54
2/6 anonim válasza:
Besztercei, meg Ageni szilvából.
Előbbi sötétebb, klasszikus szilvalekvár színű.
Az ageniből inkább a franciák csinálnak lekvárt, az is nagyon jó, csak halványabb pirosabb színű.
Nálam abszolút a besztercei a favorit.
3/6 anonim válasza:
Ha még egyáltalán lehet kapni a Beszterceit, nem pedig azt is kinemesítették.
Ha olyat nem találsz, akkor is vékony héjút keress, mert az könnyebb fő, és hamarabb lesz belőle lekvár.
4/6 anonim válasza:
Olyanból, amit rövid i-vel írnak.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 A kérdés nem az volt hogy hogy írják a szilva szót,de azért kösszi. Egyébként úgy írom ahogy akarom.
2012. aug. 14. 09:39
6/6 Kis balint11 válasza:
En palintkat csinalltam az idei szilvambol! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!