Tök lefagyasztásához csak lereszelem a tököt, bezacskózom és ennyi?
Ha főzeléknek akarod. Én a hozzávaló kaprot is megmosom csokorba, becsomagolom folpackba, és beledugom a tök zacsijába. Mivel minden kaját dupla zacsiban tárolok, a két zacsi közé dugom a becsomagolt kaprot. Egy mozdulattal kivettem főzés előtt. A kapor (és a petrezselyem) fagyott állapotban sokkal könyebb apróra vágni, mint előre, nyersen.
Ha rántani akarod a tököt, akkor kockákra vágva panírozod, fémtálcára rakod egysorosan, úgy be a fagyóba, ha megfagytak, akkor mehet a zacsiba, télen csak fagyott állapotban a forró zsírba (olajba), és kész a fincsi rántott tök.
Pff...mint vmi tvshop reklám XD " egy mozdulattal kivettem a főzés előtt" :D ÉS ha nem, mert én szárított kaprot használok? :D
Bírom az ilyeneket, mintha feltaláltak volna valamit :D
Nem kell percekig dúrni a fagyasztót télen, hogy megtaláld a kaprot is, ha mellé csomagolod, akkor valóban egy mozdulattal kivetted!
Akárhogy is nem tetszik ez másoknak, és akárhogy is akarnak ismét belém kötni.! Lesz.arom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!