Mit csinaljak, hogy a kenyer ne savanyodjon meg a nagy melegben?
Szerintem meg ne vegyél többet, mint amit aznap megeszel.
Be lehet tenni a hűtőbe, de ha a levegőtől savanyúnak érzed, akkor a hűtőből is ázottnak és savanyúnak fogod érezni.
Ízlések és pofonok, nagyanyám mindig csak heti egyszer ment boltba, és hűtőben tartotta a kenyeret. Azt mondta, nem lesz rossz íze és friss marad. Ettem belőle, szerintem undorító íze volt... De ő túlélt 2 háborút, én meg friss kenyéren és banánon nőttem fel...
Ahogy hazahozom, felszeletelem és kettesével folpackba csomagolom (2 szelet/nap fogy általában), úgy rakom a fagyasztóba. Reggel kiveszem a 2 szeletet, felállítom, mint a kártyavárnál a kártyalapokat. Kb. egy óra alatt kiengednek és ugyanolyan frissek, mintha aznap sültek volna meg.
Régóta így csinálom. Egy kg-os kenyér olcsóbb, mintha naponta, kétnaponta vennék kb. egynegyed kilót, és így nem kell kidobálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!