Mit csináljak a banánnal, hogy ne barnuljon be, amíg pepecselős munkával a tortára nem teszem?
Ilyesmi "tetőt" akarok a tortára, csak nem barackkal kirakva, hanem banánnal. De mit csináljak, hogy megtartsa a színét? Meg mire az illetőhöz kerülne...? Van rá praktika?
Ugyanilyen díszítést én sem banánból csinálnék, kisebbek is, nem hajlanak, szétesnek, barnulnak.
Nagyon vékonyra szeleteled és így rakod rá? Szoktam én is banánt rakni rá, de csak a szélére körbe.
Képet kérhetünk, ha kész? :)
Lebeszéltetek. :)
Valami mást találok ki. Szerencsére időben elkezdtem tervezgetni, úgyhogy van bőven időm a változtatásra! ;)
Szia! a tescóban tényleg nagyon szép őszibefőttet lehet kapni, barátságos áron. én gyömölcstortára használom,szépen lehet szeletelni, utána színtelen tortazselével vonom be.
Én először a helyedben csinálnék egy próbát, hogy ki lehet-e rakni ilyen szépen rózsaszerűen, mint a képen.
ha igen, akkor jöhet élesben, és a próbasüti sem vész kárba :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!