Mit kell csinálni az őszibarackkal, hogy befőzés után ne barnuljon meg?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 10:29
1/4 anonim válasza:
Befőzés előtt citromos vízbe kell áztatni. Ha nem lekvárnak főzöd be, hanem befőttnek, akkor pedig egy-egy csepp ecetet ha teszel az üvegekbe, akkor nem puhul meg, hanem friss, ropogós marad.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Ha citromsavas vízbe teszem az jó,vagy eredeti citrom leve kell?vagy mindegy?
2009. aug. 9. 10:53
4/4 anonim válasza:
Én kb. fél evőkanál citromsót kavarok 3 kg barackhoz (őszihez és sárgához is). Szép marad a színe, és nem lesz émelyítő az íze sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!