Mit csináljak ha kicsapódott a vajkrém?
Figyelt kérdés
A csokikrémet direkt vajjal és nem margarinnal készítettem.
Összekevertem a mascarponet a teavajjal, porcukorral és kakaóval.
Röviddel azután, hogy elkezdtem keverni, a víz kicsapódott belőle.
Ezek után még helyre lehet hozni?
2012. jún. 16. 22:09
1/1 anonim válasza:
melegítsd gőz felett (túl hideg volt a vaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!