Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak ha kicsapódott...

Mit csináljak ha kicsapódott a vajkrém?

Figyelt kérdés

A csokikrémet direkt vajjal és nem margarinnal készítettem.

Összekevertem a mascarponet a teavajjal, porcukorral és kakaóval.

Röviddel azután, hogy elkezdtem keverni, a víz kicsapódott belőle.

Ezek után még helyre lehet hozni?



2012. jún. 16. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:
melegítsd gőz felett (túl hideg volt a vaj)
2012. jún. 16. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!