Valaki kérem segítsen! Csirkepörköltetet lehet így?
Figyelt kérdés
Most főzöm a csirkepörköltet és azt szeretném kérdezni,hogy ha a végén behabarom tejfölös habarással, az úgy nagyon fini, de illik-e ez a habarás akkor is bele, ha csontos húsból készül?(nyak, farhát,comb)Azért kérdem,mert nem sz6eretnék hülyeséget csinálni.2012. júl. 13. 14:56
1/5 anonim válasza:
persze tegyél a habarásba a pörkölt szaftjából,a husikat vedd ki habard be,majd tedd vissza a husokat és forrald fel:)
2/5 A kérdező kommentje:
óó, köszönöm a segítséget!! tehát nem gond,hogy csontos húsból van? erre nem gondoltam,hogy kivegyem a husikat,de jó ötlet sokkal könnyebb lesz így.nagyon köszönöm,ezek szerint csak nem volna hülyeség.olyan finom az a tejfölös szaft,úgy rákivántam:P
2012. júl. 13. 14:59
3/5 anonim válasza:
én is mindig tejfölösen csinálom:) Fini lesz:)
4/5 anonim válasza:
A paprikáscsirkét mindig is egész csirkéből csináltuk, mármint darabolt egészből, úgy, hogy "füle-farka" benne volt.
tehát semmit nem csináltál rosszul.
régen nem is lehetett kapni alkatrészekre bontott csirkét, mint most már, mindent megvehetsz külön, amit szeretnél.
egész csirke volt, abból csináltunk paprikást, levest, azt rántottuk ki.
5/5 mustafa33 válasza:
Csak úgy jó. Csontok nélkül pedig az íze sem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!