Légy szíves, segítsen aki tud, a spenótfőzelék 5 hónapos kisbabának lefagyasztható?
Köszi a választ. Ördögi körbe kerültem. Tegnap kb. 8-an írták hogy nyugodtan fagyasszam le.. és 5-en, hogy ne.. Mostmár tényleg nem tudom.. inkább kidobom.. :)
Amúgy 3,5 hónapos kora óta hozzátáplálunk, természetesen tápszert is kap, de már mindent eszik, amit a védőnő "előírt" nekünk, így spenótot is fog.
Szia!
Egy éves a lányom és nyugodtan fagyaszd le neki. Kicsi korától így csinálom. Persze az étele sosincs kétszer melegítve és úgy lefagyasztva. Semmi baja nem lesz a picikédnek.
Köszi Lányok. Amúgy egy hét múlva már 6 hónapos lesz a kicsikém. Sajnos előbb cselekedtem, mint ahogy olvastalak Benneteket, és kidobtam a fagyasztóból a spenótot. :(
Fagyasztott spenótból csináltam a főzeléket... és azt újra fagyasztani.. hát nem is tudom.. felnőttnek lehet hogy nem árt, de ilyen kicsi babánál nem mertem kockáztatni. De ha Nektek ez így bevált... sajnos kidobtam. :( De azért köszi szépen még egyszer.
Szia!
A fagyasztott spenótot is meg kell főznöd. Tehát hőkezeled és teszel még bele pár dolgot is. Tehát egy kész ételt kapsz belőle igaz? A kész ételeket pedig le lehet fagyasztani. Óvni kell a babákat, de azért szépen lassan fokozatossan szoktatni is kell őket dolgokhoz. Hidd el semmi baja nem lesz. Utólsó előtti válaszoló vagyok. Legközelebb nyugodtan fagyaszd le. Én a főtt husit is jégkocka tartóban fagyasztva tárolom neki és így csak bele kell dobnom az éppen aktuális főzelékjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!