Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aki használ spékelőtűt segítse...

Aki használ spékelőtűt segítsen legyen szives hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Csíkozd fel a szalonnát négyzetes hasáb alakúra.

A spékelőn található csúszkát húzd a nyél irányába, és a szalonnacsíkot tedd a szárba a csúszka elé. Szúrd a spékelőt a húsba a kívánt mélységig.

Két ujjal rögzítsd a csúszkát, és a spékelőt húzd ki a húsból.

Így a szalonnacsik a húsban marad!

Sok sikert!

2009. dec. 30. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!