Aki használ spékelőtűt segítsen legyen szives hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:56
1/1 anonim válasza:
Csíkozd fel a szalonnát négyzetes hasáb alakúra.
A spékelőn található csúszkát húzd a nyél irányába, és a szalonnacsíkot tedd a szárba a csúszka elé. Szúrd a spékelőt a húsba a kívánt mélységig.
Két ujjal rögzítsd a csúszkát, és a spékelőt húzd ki a húsból.
Így a szalonnacsik a húsban marad!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!